Team NOA inngår avtale med ridderne i Kong Arthur

To norske EdTech-selskaper inngår samarbeid: Vil gjøre det enklere for effektiv studieadministrasjon. 

Kong Arthur har over 15 års erfaring med utvikling av teknologiske løsninger for utdanningssektoren, og i likhet med NOA brenner Kong Arthur for å skape gode brukeropplevelser. 

 
Skjermbilde 2021-03-03 kl. 17.36.05.png

“Samarbeidet med NOA vil gjøre det mye lettere for våre brukere å kunne håndtere stadig flere oppgaver fra ett og samme system, også knyttet til oppmøteregistrering”.

– BJØRN OUSTAD
Daglig leder, Kong Arthur.

 

Etter lang tid med god dialog og ønske om samarbeid, har vi nå gleden av å meddele at vi inngår samarbeid med et felles mål om å forenkle og effektivisere arbeidsoppgaver for en mer effektiv studieadministrasjon. 

– Det finnes over hundre høyere utdanningsinstitusjoner i Norge, og ingen av dem er like. Derfor har vi utviklet Studd - en studieadministrativ løsning tilpasset sektorens sine behov. Studd har en fleksibel utforming som gjør at løsningen kan tilpasses og bygges ut med nye moduler og integrasjoner, tilpasset det behovet din utdanningsinstitusjon har. Her kommer NOA inn som en viktig modul for oppmøteregistrering. I likhet med Studd har NOA funksjonalitet som kan tilpasses hver enkelt utdanningsinstitusjon, forteller Bjørn Oustad i Kong Arthur. 

Enkel, trygg og effektiv oversikt med oppmøte-appen NOA

Gründer av Notice of Attendance, Hege Longva, har over 16 års erfaring fra studieadministrasjon og NOA ble konsekvensen av mye frustrasjon knyttet til tidkrevende manuelle oppgaver:

– Vi så tydelig et behov for å håndtere og registrere oppmøte på en mye enklere måte, og det var slik idéen om NOA oppstod, forteller Longva. 

NOAs tjenester er utviklet i tett samarbeid med norske utdanningsinstitusjoner, med skreddersydde løsninger etter behov. Vi vil at alle som bruker NOA skal kunne jobbe smartere, mer effektivt og enklere håndtere alt som kreves rundt oppmøteregistrering. 

I dag kan du bruke NOA på 3 forskjellige måter: 

  • Oppmøte til undervisning (fysisk eller digitalt)

  • Oppmøte til første studiedag (førstegangsregistrering)

  • Smittesporing

Samarbeidet vi nå har inngått med Kong Arthur ser vi på som sentralt for at vi kan fortsette å utvikle og tilpasse våre tjenester til hver enkelt institusjons behov. 

For at NOA skal fortsette å være det foretrukne oppmøtesystemet  for fremtidens skole og utdanning, sørger vi for å utvikle oss i takt med våre kunder. Kontinuerlig utvikling av funksjoner og integrasjoner mellom de viktigste systemene i UH-sektoren er viktige for våre kunder, og vi er derfor veldig entusiastiske over samarbeidet med Kong Arthur, som er én av de som kjenner sektoren best. 

Vi gleder oss stort til å utvikle flere verdifulle løsninger sammen med Kong Arthur, for en mer effektiv studieadministrasjon. 

Om du er interessert i å prøve NOA, kan du ta kontakt her: https://www.noticeofattendance.com/kontakt

Forrige
Forrige

Nytt i NOA: Innlogging via Feide

Neste
Neste

Avverget å sende hele klasserommet i karantene