Si hei 👋 til NOA Evolve; en tjeneste for administrasjon av kurs og etterutdanning

Det siste halve året har vi jobbet iherdig med å utvikle en helt ny tjeneste, NOA Evolve.

NOA Evolve er utviklet for å hjelpe deg som har ansvar for kurs og kompetanseheving i din bedrift, og spesielt verdifullt for deg som er revisor, regnskapsfører eller jobber i en bransje hvor det er krav til etterutdanning for vedlikehold av autorisasjoner.

Vi vet at dette er tidkrevende arbeid, og det er i utgangspunktet den ansattes ansvar selv å sikre at lisensen til en hver tid er gyldig.

Med NOA Evolve får bedriften oversikt og kontroll over ansattes status og progresjon i etterutdanningen sin, og dermed trygghet for at de både tilfredsstiller kravet til etterutdanning overfor Finanstilsynet og til enhver tid er kvalifisert til å gjøre jobben sin. NOA Evolve forenkler, effektiviserer og sikrer kvalitet i alle ledd. 

Utviklet i samarbeid med RSM Norge

Det hele startet med at vi mottok en henvendelse fra Ragnar Pettersen i RSM Norge, hvor de var på jakt etter et system som kunne håndtere alt rundt administrasjon av etterutdanning for de ansatte.

Selskapet har over 300 ansatte revisorer, regnskapsførere og jurister, som har krav til etterutdanning for å beholde sine autorisasjoner. Ragnar dedikerte ca. 20% av sin arbeidstid som ansvarlig for kurs og etterutdanning i selskapet, i tillegg til å være revisor og partner i selskapet, og etter mange år med mye manuelt arbeid og tidkrevende oppgaver, så de seg rundt etter en leverandør som kunne hjelpe de med å få bedre oversikt og kontroll.

Dette var oppgaver de hadde behov for å effektivisere:

  • En kurskatalog for interne kurs i bedriften

  • Online påmelding for ansatte direkte fra kurskatalogen

  • Digital registrering av deltagelse ved kursets start og slutt (tidligere blitt gjort manuell opptelling etter innlogging på Teams)

  • Automatisere utstedelse av kursbevis

  • Mulighet for å hente ut rapporter og oversikt over den enkeltes status av gjennomførte og gjenstående timer innenfor ulike fagområder opp mot kravet fra Finanstilsynet.

RSM Norge hadde hatt kontakt med flere selskap, men det var først etter å ha vært i dialog med NOA AS at brikkene falt på plass. Med utgangspunkt i NOAs system for oppmøteregistrering, inngikk RSM et samarbeid med NOA for å videreutvikle en ny tjeneste for bedrifter som er i samme situasjon.

På spørsmål om hvordan samarbeidet har fungert for Ragnar, svarer han kontant; «Helt prima».

Det som sparer Ragnar og RSM for mest tid, er forenklingen med kursbevisene. «Det tok veldig mye tid å lage og lagre kursbevisene tidligere, med Evolve sin autogenerering har det blitt supergenialt»

Og den aller viktigste verdien Evolve tilfører RSM Norge er kontroll. At man får oversikt og trygghet for at alle ansatte er i kjøreretning og har gjennomført kurs innen fristen i henhold til etterutdanningskravet fra Finanstilsynet. Dersom de ikke har tilfredsstillende progresjon, kan jeg sende dem en påminnelse.

Denne oversikten over timeregnskapet har jeg ikke hatt ordentlig før nå, fordi vi nå også får oversikt over kurs som er tatt eksternt. At Evolve er tidsbesparende er en selvfølge – Ragnar anslår at han kan redusere tidsbruken med hele 80% i forhold til rutinene tidligere.

Vi takker RSM Norge for samarbeidet, og gleder oss til utvikle tjenesten ytterligere.

Tjenesten er bygget opp for å dekke behovene blant revisorer, regnskapsførere og jurister - men systemet er fleksibelt og kan benyttes av flere bransjer.

Du kan lese mer om Evolve her
eller ta kontakt med Hege direkte (daglig leder i NOA) om du vil teste tjenesten.

Epost: hege@noticeofattendance.com

 

Ragnar Pettersen, kurs og kompetanseansvarlig i RSM Norge er svært fornøyd med leveransen og for å ha fått systemet de ønsket seg.

 

Kenneth Grande, daglig leder i Moonde og partner i NOA, har utviklet Evolve i tett og godt samarbeid med Ragnar i RSM Norge. «Det har vært en svært smidig opplevelse å samarbeide med RSM i utviklingen av Evolve. Samarbeidet har vært preget av god kommunikasjon, tydelige målsetninger, og veldig gode brukerhistorier underveis i prosjektet. Vi i Moonde/NOA ser helt klart frem til videre samarbeid, og videre utvikling av Evolve».

Neste
Neste

Bruker NOA til mentorordning for førsteårsstudenter