Sikker og enkel oppmøteregistrering til
digital undervisning

NOA brukes i dag av 11.000 studenter, som sjekker inn til sine forelesningene i appen.

En av de viktigste premissene som gjør oppmøteregistrering med NOA så enkelt og smidig, er at vår teknologi sikrer at studenten må være på studiestedets koordinater for at innsjekk skal være mulig. 

Vi vet at det er mange som planlegger for at høstens undervisning skal foregå helt eller delvis digital, og det er et stort behov for å kunne gjennomføre oppmøteregistrering i digital undervisning på en enkel og sikker måte. 

 

Universiteter og Høgskoler som har benyttet NOA som verktøy for oppmøteregistrering til stedbunden undervisning, har allerede muligheten til å bruke NOA til heldigital undervisning ved å skru av GPS-koordinatene og benytte kodefunksjonen ved innsjekk. 

Slik fungerer det: 

  • Student mottar pushvarsel i forkant av forelesning

  • Student velger å sjekke inn via kode

  • Foreleser oppgir innsjekkingskode i forelesning

  • Student taster innsjekkskode i appen

  • Oppmøteregistrering fullført

  • Administrasjon og foreleser vil umiddelbart få full oversikt over oppmøte

Ny funksjonalitet under utvikling: 


Vi jobber iherdig med å kartlegge og tilrettelegge for at flere som må legge om til heldigital undervisning kan benytte seg av NOA på en sikker og smidig måte. Vi ser derfor på mulighetene for integrasjon mellom Zoom og NOA for å automatisere prosessen. På denne måten vil studiestedene fremdeles kunne foreta oppmøteregistrering på en effektiv og sikker måte, og ha kvalitetssikret statistikk gjennom semesteret. 

Om du vil teste ut NOA i en gratis prøveperidoe, fyll inn din kontaktinformasjon her så mottar du info fra oss på epost 👉

(JA - det er helt gratis og helt uforpliktende :-) 

Personvern

© Copyright 2020 NOA AS